We gaan!

We gaan naar Baskenland!! Hopelijk hebben jullie er allemaal zin in. De begeleiders in ieder geval wel!

Voordat we kunnen gaan moet er nog een aantal zaken worden voorbereid. In de daltonuren hoor je wát precies. In ieder geval moet je voor nu zo snel mogelijk het (digitale) formulier met contactgegevens en bijzonderheden, een kopie van je paspoort (of id-kaart) en een kopie van je zorgpas inleveren.

Dit blog gebruiken we om informatie te delen in de voorbereiding (paklijst, programma, informatie over de excursiepunten, etc), maar verder posten we hier iedere dag onze ervaringen, zodat de thuisblijvers weten hoe het ons vergaat.

Wordt vervolgd…

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>