Dag 2: Aankomst Bilbao

De dag startte natuurlijk in de bus. De busreis ging sneller dan verwacht en we kwamen rond 13:00 aan bij het hotel Bilbi in Bilbao. Nadat we onze koffers hadden afgeleverd bij het hotel liepen we naar Funicular de Artxanda. Deze kabeltrein bracht ons naar de top van de berg Mount Artxanda. Vanaf dit punt had je een super mooi uitzicht over Bilbao. Eenmaal beneden ontstond er een kleine onenigheid, waarover weten we nogsteeds niet, tussen 2 Spaanse jongeren en een groepje leerlingen van onze school. Voordat dit uit de hand liep kwam onze begeleider Jeffrey ons redden.

Toen we terug kwamen bij het hotel konden we onze kamers in. Jammer genoeg moesten we nog een kwartier wachten tot ze waren schoongemaakt. Nadat iedereen zich had opgefrist voor het avondeten liepen we met zijn allen naar het restaurant Zurekin.

Voordat we terug zouden gaan naar het hotel, wilde onze begeleider Erwin ons nog even de McDonalds laten zien.
Hij is dan wel aardrijkskundedocent, maar heeft toch moeite met kaartlezen.

Hierna splitste we op in 2 groepen. De ene groep ging nog even Bilbao verkennen en de andere groep ging terug naar het hotel.

Het was nog een lange tijd onrustig in het hotel, maar uiteindelijk is iedereen gaan slapen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Dag 2: Aankomst Bilbao

  1. Onno schreef:

    Leuk bericht, een foto erbij wordt ook gewaardeerd :-) .

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>