Dag 3: Guggenheim, fotosafari en fietstocht

 

De ochtend begon vroeg. Meisjes om 8.15 ontbijten en de jongens om 8.45. Lunchpakketjes werden uitgedeeld: water, een broodje en een banaan. Daarna, 10 minuten te laat, vertrokken we met de benenwagen naar het Guggenheim.

We kwamen aan bij het Guggenheim, machtig groot maar ook zeker heel erg indrukwekkend, en we werden in 3 groepen verdeeld. Elke groep kreeg een audiotour of rondleiding.

Na het Guggenheim kregen we 1.5 uur vrije tijd, waarin we onze lunchpakketjes konden eten en zelf een beetje op onderzoek uit konden. Daarna verzamelden we weer voor het museum.

We liepen naar de fietsverhuur, en Erwin wilde zijn geweldige kaartlees-skills weer laten zien, maar dat ging weer helemaal fout. We liepen weer de goede kant uit en arriveerden we bij de fietsverhuur, waar we in 2 groepen werden verdeeld. De ene groep ging op fotosafari, de ander ging per fiets de stad verkennen.

We deden eerst de fotosafari. Erwin had een leuke route uitgezet, en we moesten met behulp van foto’s en aanwijzingen de plekken vinden, die hintten naar een leuke eetplek. We hebben een leuke wandeling gehad, en liepen terug naar de fietsverhuur.

Daarna gingen we per fiets de stad verkennen. We hadden een leuke tourgids, David, die heel veel kon vertellen over de stad. Vanwege wat afzettingen, moesten we met onze fietsjes over de weg, waarbij we een colonne van fietsen vormden. Met een losse ketting hier, en een vallende Marijke van de fiets daar, zijn we (bijna) heelhuids weer aangekomen bij de fietsverhuur.

Hierna kregen we de kans om zelfstandig avond te eten. Iedereen kreeg een beetje geld mee en gingen zelf op zoek naar een etensplek.

Om half 11 moesten we uiterlijk verzamelen in het hotel, en na (flink) wat lawaai, ging iedereen zijn bedje in en was er weer rust in het hotel.

- Maaike

(Morgen volgen de foto’s!)

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Dag 3: Guggenheim, fotosafari en fietstocht

  1. Erwin schreef:

    Ik was gewoon jullie richtinggevoel (en dat van mezelf) even op de proef aan het stellen…

  2. Maaike de Droog schreef:

    Ons richtingsgevoel?!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>