Dag 4: Puente Vizcaya, Hike

Vandaag begon de dag natuurlijk weer met het geweldige ontbijt, en werden de lunchpakketjes inclusief fruit (we eten heel gezond hier) uitgedeeld. Vervolgens gingen we met de bus naar Puente Vizcaya. Onderweg werden de winnaars van de fotosafari bekend gemaakt (Pia. Kim, Roos, Marit, Jennifer, Maaike, Tessa en Mara, zij kregen een gigantische zak met snoep.

Even later kwamen we aan en gingen in groepjes van ongeveer 6 personen de lift in om de 40 meter hoge brug op te gaan. Boven waaide het erg hard maar  het uitzicht was prachtig, net zo als de klassieke muziek die op de brug te horen was uit de boxen…

Toen we allemaal weer veilig en half weggewaaid beneden waren kregen we eventjes de tijd om bij te komen. Vervolgens gingen we de bus weer in om naar de plaats voor onze  4,8 KM lange hike te gaan.

Tijdens de hike kwamen we een aantal gestoorde honden tegen maar we zijn heelhuids aangekomen bij het strandje. De een ging zwemmen en de ander van het mooie uitzicht genieten, ondertussen moest je oppassen dat je niet viel over de wiebelende stenen.  Toen iedereen het water had verlaten gingen we het strandje weer af om onze hike te vervolgen.

De terugweg was een stuk heftiger en Jeffrey beloofde ons telkens dat we de laatste steile helling hadden beklommen maar er kwam geen eind aan… Uiteindelijk zaten we weer moe in de bus onderweg naar ons hotel waar we op onze eigen gelegenheid mochten gaan dineren.

De koffers moeten weer worden ingepakt omdat we morgen vertrekken naar San Sebastian om daar de laatste 2 nachten door te brengen in een hostel.

Tot morgen!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Dag 4: Puente Vizcaya, Hike

  1. Wendy schreef:

    Wat genieten we van jullie verhalen! Klinkt als een onvergetelijke reis, veel plezier nog!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>