Foto’s

Beste lezers,

We hebben moeite om foto’s online te posten, we zullen morgen even kijken of we dit kan verhelpen door een tweede optie.

Sorry!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Foto’s

  1. Judy de Lang schreef:

    Complimenten voor het schrijven van de dagelijkse gebeurtenissen op de blog. Leuk om zo mee te kunnen leven. Jammer dat de fotos niet gelukt zijn om er op te zetten. Wacht met spanning naar al de verhalen dit weekend! Goede en veilige reis terug!
    Groetjes,
    Oma Judy

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>