Dag 6: Eureka! en San Sebastiaan

De dag begon om 9 uur, iedereen in de ontbijtzaal beneden. Het ontbijt was daar veel uitgebreider dan in het vorige hotel, tot cornflakes en melk aan toe.

We vertrokken daarna naar het Eureka! Science Museum. We deelden de groep in tweeën en begonnen met een presentatie over volt en elektriciteit, wat erg interessant was. We kregen daarna in 2 groepen een rondleiding door het museum. Veel verstonden we er niet van, aangezien de vrouw die de rondleiding gaf niet geweldig goed Engels sprak. Zelfs Hanneke, een Engels docent, verstond er niks van (en dan spreek je echt geen goed Engels).

Het originele plan was om de Monte Urgull op te gaan, maar daar voor het regende te hard. We werden gedropt in San Sebastian en  moesten ons de komende 7 uur in de keiharde regen vermaken. Helemaal doorgeregend waren we. Uiteindelijk werd het droog waardoor het shoppen leuker werd. We kregen weer zelf de kans om iets te eten en om 20.45 moesten we verzamelen. De bus haalde ons op en we vertrokken na een omweg naar het hostel. Omdat dat dit de laatste nacht is moest iedereen alles verzamelen en inpakken. Er werd nog even ge-weerwolfd en daarna was het toch echt tijd om te gaan slapen.

- Maaike, Mara en Tessa

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Dag 6: Eureka! en San Sebastiaan

  1. Judy de Lang schreef:

    Hopelijk zijn jullie goed opgedroogd! ;)

  2. Judy de Lang schreef:

    Inmiddels zouden jullie weer (bijna) in Almere moeten zijn. Met veel leuke herinneringen en ervaring rijker.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>