Boekenlijst

Dit zijn de boeken die ik dit jaar ga lezen:

- Sonny Boy, Annejet van der Zijl, Niveau 3, http://www.lezenvoordelijst.nl/zoek-een-boek/nederlands-15-tm-19-jaar/s/sonny-boy/

- Odysseus, een man van verhalen, Imme Dros, Niveau 3, http://www.lezenvoordelijst.nl/zoek-een-boek/nederlands-15-tm-19-jaar/o/odysseus,-een-man-van-verhalen/

- Montyn, Dirk Ayelt Kooiman, Niveau 3, http://www.lezenvoordelijst.nl/zoek-een-boek/nederlands-15-tm-19-jaar/m/montyn/

- De hemel van Heivisj, Benny Lindelauf, Niveau 3, http://www.lezenvoordelijst.nl/zoek-een-boek/nederlands-15-tm-19-jaar/d/de-hemel-van-heivisj/

Leesautobiografie Bo Schwalb

Toen ik klein was werd er altijd voor mij voorgelezen. Ik vond boeken zoals ‘Dolfje Weerwolfje’ leuk en luisterde altijd mee wanneer mijn moeder ‘Harry Potter’ voorlas voor mijn zus. Na een tijdje werd het tijd om zelf te gaan lezen. Ik ben toen verder gegaan met de ‘Dolfje Weerwolfje’ serie. Toen ik die uit had ben ik overgestapt op ‘Harry Potter’ en ‘De Grijze Jager’. Op de basisschool had je een paar keer in de week een half uur waarin je een boek dat je zelf had meegenomen ging lezen. Ik nam toen altijd een ‘Harry Potter’ of ‘De Grijze Jager’ boek mee.

Toen ik naar de middelbare school ging is het lezen voor mij een beetje opgehouden. Ik vond het nog steeds leuk om te doen maar ik had er minder tijd voor. Ik vind het nog steeds leuk om te lezen, vooral fantasy en actie boeken, zoals ‘De Hongerspelen’, ‘Harry Potter’ en ‘De Grijze Jager’.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.