update voor een drukke week

hoi,

Deze week word een drukke week met vijf toetsen. Ik weet nog niet precies welke toets ik wil herkansen. Ik denk dat ik de grammatica toets van Nederlands wil herkansen. Ik heb samen met mijn groepje de scheikunde po niet ingeleverd door een slechte samenwerking. Ik wens iedereen succes voor dezze drukke week!

Gr.Bram

update

hoi allemaal.

het gaat goed met mij ik ben alleen wel moe.
het gaat best goed met de vakken.
ik wil graag de Nederlands recensie toets herkansen.
met het nieuwe vak filosofie gaat het erg goed, want ik heb voor filosofie twee zevens gehaald.

gegroet, bram

update maandag

hoi,

Mijn  doelstelling was om voor frans een voldoende te halen aan het einde van het trimester, ik ben nu redelijk opweg hiermee omdat ik voor de eerste so van frans een voldoende voor gehaald heb. Ik heb daar ook hard voor geleerd.

Mijn nederlands toets van spelling was teleurstellend slecht gemaakt :( ik had er erg hard voor geleerd maar dat was jammer genoeg niet terug te zien in mijn cijfer. Ik vond de puntentelling wel te zwaar.(1.8) :(

voor filosofie hebben brian en ik een vrij goed cijfer terug gekregen. (havo 7.5 van mij)

Voor geschiedenis heb ik een goed cijfer gehaald (7,8 havo). Ik had wel verwacht dat ik een beter cijfer ervoor zou halen, want geschiedenis is mijn beste vak.

Voor wiskunde was ik erg blij want ik heb ook daar een goed cijfer gehaald (7.5 havo). Ik ben daar erg blij mee omdat wiskunde nooit mijn sterkste vak is geweest.

Voor engels was ik ook tevred want ik had voor de so een goed cijfer binnen (8,4 havo)

Voor bio was ik erg teleurgesteld want ik heb er heel hard voor geleerd. (2.6 havo) Ik twijfelde bij de so erg veel. Ik heb veel verkeerd om gedaan.

over het algemeen ben ik niet erg tevreden want sommige dingen kunnen beter. Maar ik ben wel tevreden over de goeie cijfers die ik gehaald heb.

dusver mijn reflectie tot nu toe.

Gr.Bram Stahlie

 

Wel veel leren hoor….

Hoi!!

Ik ben de laatste twee weken al de hele tijd aan het leren. Ik leer meestal wel bijna drie of vier uur per dag of soms wel meer. Ik hou de laatste tijd niet veel vrije tijd over want ik ben bijna altijd wel bezig met huiswerk of leerwerk.

Hoe gaat het met mij?

Het gaat prima met mij maar ik ben de laatste tijd wel erg moe.

Gr.Bram

mijn eerste bericht.

hallo iedereen!!!

Welkom op mijn blog. Ik ben Bram Stahlie, gewoon een jongen die op Hp zit. Ik ben 14 jaar oud. Ik zal hier eens in de 1-2 weken een nieuw bericht op plaatsen. Ik chil graag met mijn vrienden en ik slaap graag…..  Als ik op mijn blog een nieuw bericht plaats dan zal ik vertellen hoe het met mij gaat en wat ik graag zou willen.

Hoe gaat het met mij?

Het gaat momenteel goed met mij en ik ben in mijn vrije tijd meestal druk bezig met huiswerk… Ik loop goed op planning met alle vakken en ik bereid me alvast goed voor op alle toetsen.

Gr. Bram

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.