Leesautobiografie

Boeken lezen voor school is nooit een leuke bezigheid geweest voor mij. Op de basisschool las ik alleen boeken als dat moest van de leraar voor mijn boekverslagen. Toen ik op de middelbareschool kwam moest ik meer boeken lezen, maar ook daardoor ben ik het lezen van boeken niet leuk gaan vinden. Ik heb één keer uit mezelf tijdens een zomervakantie een aantal boeken gelezen die gebaseert zijn op de tv-serie ”24”. Die boeken had ik gelezen omdat ik ook de tv-serie zelf leuk vind om te kijken. Een verhaal die eerst een lange opbouw heeft vind ik niet leuk om te lezen. Ik wil waarschijnlijk vooral actiethillers gaan lezen dit jaar.

1 reactie op “Leesautobiografie

  1. Dag Carlo
    We gaan proberen om boeken te vinden die je toch leuk vindt. Dat kan in een gesprek met mij of door goed te zoeken op Lezen voor de lijst of in leesmij.nu en door met mij te praten. Alleen thrillers is een minder goed idee ;-)
    Kan je deze blog even aanvullen met het niveau dat je hebt volgens de test van LvdL?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>