Mijn leesautobiografie

De boeken die ik tot nu toe heb gelezen waren fictie boeken. Het leuke aan fictie boeken vind ik dat de schrijver zich niet hoeft te beperken aan de regels die de werkelijkheid vormen, maar juist verder kunnen gaan dan de werkelijkheid. Ik vind dat dit de boeken nog interessanter en leuker maakt om te lezen. Een voorbeeld van dit soort boeken is: kronieken van de onderwereld van Cassandra clare. Ik begon pas te lezen in de brugklas toen ik elke periode een boek moest lezen. Pas in de tweede heb ik ontdekt dat ik fictie boeken met sprookjes verhalen het leukst vind om te lezen.

Als ik literatuur boeken ga lezen wil ik wel boeken lezen die niet over een al te gewoon leven gaan, maar over een leven die een beetje apart is en die niet vaak voorkomt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>