Recensie; ‘Alleen maar nette mensen’

Alleen maar nette mensen van Robert Vuijsje is een van mijn favoriete boeken.

Het verhaal gaat over David die in een nette buurt woont, maar het liefst ergens in de ghetto wilt zijn met een lekkere negerin.

Alleen maar nette mensen is een super grappige boek. Het geeft je een bepaalde beeld hoe surinamers en antilianen kunnen zijn. Tuurlijk geeft het je niet een gehele beeld van surinamers en antilianen, maar het blijft een leuk boek. Je verdiept je echt in het boek. Je kunt zienb hoe David in zijn nette buurt woont en zich gedraagt maar aan de andere kant gedraagt hij zich in de ghetto bij zijn surinaamse vriendin totaal anders.

In andere woorden een echt aanrader!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>