Recensie; ‘Het achterhuis’

Het achterhuis van Anne Frank vertelt het verhaal van een joods meisje die met haar familie moest onderduiken inĀ een achterhuis tijdens de tweede wereldoorloog.

In het begin is het verhaal niet echt interessant, dus het kan je dan wel even vervelen. Maar als je je erin verdiept is het een interessant verhaal. Tijdens het lezen merkte ik dat ik het een zeer zielig verhaal vond. Echt een aanrader dus!

Als je niet van oorlogsboeken houdt zou ik dit toch nog steeds lezen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>