Eendaagse training Dalton en Leidinggeven

Op 14 september 2011 er op Helen Parkhurst een eendaagse training gegeven over Dalton en Leidinggeven. De training wordt verzorgd door Johan Keijzer trainer en adviseur bi het Algemeen Pedagogisch Studiecentrum (APS) en Karel Hermans Afdelingsleider bij het Helen Parkhurst.

Voor meer informatie over de inhoud van de training klik hier.

De kosten van de training bedragen €200,= incluis koffie/thee, lunch en afsluitende borrel. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar Marijke Buys. Verdere informatie wordt door haar verstrekt. Inschrijvingen zijn definitief als de betaling binnen is.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>