nl leesbiografie Dennis

na 2 a 3 pagina’s krijg ik hoofdpijn (druk op mijn ogen en slapen) denk dat ik een leesbril nodig heb. maar lezen is nooit iets geweest wat ik leuk vind om te doen. als ik een boek ‘lees’ dan is het meestal een luisterboek. door mijn lage motivatie voor lezen is het start niveau dat in de 4e klas was aangeraden dan ook 1.

3 reacties op “nl leesbiografie Dennis

  1. Dag Dennis
    Wat vervelend dat je last krijgt als je leest. Misschien kunnen we boeken vinden die zo leuk zijn, dat je er toch plezier in krijgt. Kijk eens op niveau 2 en praat er met mij over.
    Verander de titel in leesautobiografie. Het is geen biografie, dat is een verhaal over je hele leven.
    Groet,

    • dat is mijn eerste boek geweest daarna heb ik nog wat middeleeuwse boeken gedaan die op de lijst stonden omdeat deze ook niet zo lang waren

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>