Leesautobiografie

Mijn leesautobiografie. Ik werd vroeger vanaf ik ongeveer 2-3 jaar was altijd voorgelezen voordat ik ging slapen. Op die manier heb ik heel snel leren lezen en begon ik met lezen op mijn 4e. Vroeger toen ik net kon lezen had ik er veel plezier in en las ik veel kinderboeken. Op de basisschool vond ik lezen ook wel leuk tot ongeveer groep 5.

Na groep 4 begon ik lezen steeds saaier te vinden en las ik niet echt meer aangezien ik het toch niet leuk vond. Ik las bijna alleen als het nodig was voor school. Ik vond het steeds saaier en vanaf de middelbare school las ik helemaal niet meer tenzij het echt verplicht was, het maakt niet echt uit wat voor boek ik lees ik vind het alsnog niet leuk.

Als ik dan toch zou moeten kiezen tussen de soort boeken die ik zou moeten lezen zou het een spannend mysteries boek of een boek waarvan ik de film heb gezien en die ook leuk was.

Dit was mijn leesautobiografie.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.