passievrucht

titel ; passievrucht

schrijver ; Karel Glastra van Loon

niveau ; 2

het boek gaat over een man Armin die samen is met zijn vriendin Ellen. Zij willen graag een kind maar naar medische onderzoeken blijkt dat Armin helemaal niet vruchtbaar is. toch heeft hij een 13 jarige zoon Bo. Hij wil onderzoeken wie dan de echte vader is van Bo en je zou denken dat dit makkelijk zou gaan maar de moeder van Bo is allang overleden. Je volgt dus Armin in het boek met de zoektocht naar de echte vader van Bo, dit geeft ook nog eens een verrassende wending aan het boek.

Ik vond het boek heel erg interresant omdat het zo een onverwachte wending heeft. Ik vond het ook heel leuk dat het 2 verhaallijnen door elkaar zijn hierdoor wordt je toch nieuwsgierig en is het ook niet een eentonig oppervlakkig verhaal. de 2 verhaallijnen kunnen soms wel verwarrend zijn en dat is dan soms wel lastig maar over het algemeen maakt dit het boek juist wat speelser en inerressanter, en dit is precies wat ik nodig heb in een boek. Ook vind ik het heel erg leuk dat dit boek heel erg onvoorspelbaar is waardoor je steeds op het verkeerde been wordt gezet en ook zelf heel erg erover na gaat denken.

Het boek is zeker aan te raden ! Het is een super leuk boek dat je heel erg boeit en dit hoorde ik dan ook al van meerdere mensen ( mensen die bijna nooit een boek lezen in hun leven hebben mij juist dit boek aangeraden om dat zelfs zij het zo mooi vonden )

1 reactie op “passievrucht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>