Blauw water

titel ; blauw water

auteur ; Simone van der Vlugt

niveau ; 3

het boek blauw water gaat over een vrouw die in haar huis gewoon bezig is met het huishouden en de gewone dagelijkse dingen doet. Die dag is toevallig haar dochtertje ziek en blijft dus thuis. Als Lisa de was aan het ophangen is staat er opeens een man achter haar die haar mee naar binnen neemt en de hele keuken leeg eet. hij heeft een gevaarlijke blik in zijn ogen en gijzelt ze een hele tijd in hun huis. Na een tijdje komt Lisa erachter wie die man nou eigenlijk is.

Ik vond dit een super interressant boek, ik bleef maar lezen en lezen gewoon omdat ik wou weten wie het was. Ik leefde ook echt mee met het boek, zo vond ik het zielig voor dat kleine meisje en die man was gruwlijk. Het boek heeft 2 verhalen door elkaar want er is ook nog een vrouw die het gezien heeft maar daarna een ongeluk kreeg dus niks meer kon doen. Zo leef je erg mee met de vrouw en hoop je echt dat ze optijd gered wordt. Het einde is echt heel erg spannend en dit verwacht je ook niet meteen.

ik raad het boek zeker aan en ik geef het boek op een schaal van 1 tot 10 wel een 9. het is spannend en onverwachts en je leest het boek zo in 1 klap uit.

1 reactie op “Blauw water

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>