komt een vrouw bij de dokter

titel : komt een vrouw bij de dokter

auteur: Kluun’

Genre roman:

Stijn en Carmen genieten samen met hun dochtertje volop van het leven. Ze genieten van elkaar en alles erom heen. Ze hebben samen een goedlopend bedrijf en alles lijkt voor de wind te gaan.Totdat Carmen na pijn aan haar borst zich laat controleren in het ziekenhuis en blijkt dat ze borstkanker heeft. Een ware tijd voor hun relatie breekt aan waardoor stijn constant vreemd gaat, hij slaat hierin door en Carmen weet wel iets maar lang niet alles. Hij komt op een gegeven moment Roos tegen en begint een affaire. Carmen vraagt wat zijn keuze is, hij kiest voor haar en vraagt hem of hij trouw wil blijven. Dit beloofd hij maar kan het niet waar maken. Carmen gaat snel achteruit en hoe het afloopt dat ga ik niet verklappen.

Ik vond het een super mooi en goed boek. Ik kon mij heel goed inleven en begon stijn op een gegeven moment ook echt te haten. Dit is echt een huil boek, hij wekt zeker emoties op. Ik vind de manier waarop het boek geschreven is ook erg prettig, het is gewoon in chronoliogische volgorde en daarom makkelijk door te lezen. Na het boek wou ik echt ontzettend graag de film zien. Deze is ook prachtig en geeft een heel goed beeld bij het boek.

Dit boek geef ik eenĀ 9 omdat ik mijzelf hier helemaal in verloor en zelfs emotioneel van dit boek kon worden. Het wegleggen is erg lastig net als bij al de andere boeken die ik leuk vond om te lezen. Ik raad dit boek zeker aan, misschien is hij wel iets meer voor vrouwen die echt mee kunnen voelen bestemd maar jongens kunnen het boek ook prima lezen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>