Leesautobiografie

Ik heb sinds de basisschool al veel boeken gelezen omdat ik het gewoon leuk vond. Op de basisschool had ik natuurlijk veel meer tijd om te lezen, nu heb ik veel minder tijd en lees ik meer omdat het verplicht is. Toch vind ik het leuk om is een keertje een boek te lezen. Ik hou van psychologische romans en ik heb een hekel aan thrillers. Ik zit in leesniveau 4.

1 reactie op “Leesautobiografie

  1. Dag Eda,
    Dank. Kan je je wat boeken noemen die je na de basischol hebt gelezen en welke je leuk vond? En graag ook even toevoegen op welk niveau je uitkwam bij de test Lezen voor de lijst? Laten we samen eens kijken naar boeken die op jouw niveau zijn of eentje hoger die je interessant vindt.
    Groet

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>