Boy 7 2/4

Blog 2

  • Mening over hoofdpersoon
  • hamvraag

Mening over de hoofdpersoon:

Mijn verhaal gaat over Boy, Boy 7 tenminste hij denkt dat hij zo heet. Hij is een jongen die zomaar in de woestijn opduikt en niet weet wie hij is waar hij vandaan komt. Het enigste wat hij ziet is zand, een rugzak en op al zijn kleren staat Boy 7 dus hij gaat ervan uit dat hij zo heet, in het 2e deel zie je dat zijn echte naam niet Boy 7 is maar dat hij Sam Walters heet en zijn hele verhaal volgt

Sam/Boy is een jongen die er alles voor doet om te weten wie hij is, wie zijn ouders zijn. En hij lijkt niemand te vertrouwen en het blijkt dat hij daar goed aan doet als hij zijn eigen geschreven verhaal leest van wat hij heeft meegemaakt.

Hamvraag:

Gaat hij zijn eigen leven riskeren om de andere ”Boy’s” te redden?

Boy 7 1/4

Ik vind het begin een beetje vaag…

Er waren heel veel vraagstukken die zelfs door de hoofdpersoon zelf (Boy 7) niet beantwoord kunnen worden. Ik vind de hoofdpersoon wel een beetje een lefgozer, hij is niet bang maar past wel op met wie hij vertrouwt omdat hij niks van zichzelf weet.

Mijn hamvraag is: Wie is hij? Waar komt hij vandaan? Hoe kwam hij in de woestijn? Dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom ik heb doorgelezen .