Welkom op Florence’s Leesblog

Hier zijn mijn recensies te vinden.

Lees Biografie

Ik las vroeger graag boeken. Toen ik nog op de basisschool zat had ik daar nog veel tijd voor. Mijn lievelingsboeken waren de Harry Potter boeken van JK Rowling. Ik las toen ook veel verschillende boeken over diverse onderwerpen. Andere schrijvers waar ik van hield waren Delphine DeVigan, Roald Dahl (mijn eerste lievelingsschrijver) en JRR Tolkien. Op de middelbare school las ik nog wel boeken maar minder. Ik hou vooral van Fantasy en Science Fiction boeken. Vanaf de eerste las ik vooral boeken in het Engels omdat ze ook uit die taal kwamen en ik ze liever zo las dan een vertaalde versie. Ik las een paar boeken van de “A Song of Ice and Fire” Fantasy serie van George RR Martin. Verder lees ik graag Edgar Allan Poe’s short story’s en Engelse Fantasy en Sci-Fi boeken van mijn vader. Nu ik Nederlandse boeken moet lezen heb ik tot nu toe “De Engelenmaker” van Stefan Brijs gelezen. ik koos het aanvankelijk omdat de beschrijving op de achterkant vreemd en misschien een beetje paranormaal klonk maar toen ik het las was ik een beetje teleurgesteld dat het vooral met de Bijbel te maken had. Het was interessant maar niet iets wat ik normaal zou hebben gekozen. Ik hoop dat ik de komende jaren wat leukere boeken zal vinden en zo toch van Nederlandse Literatuur zal gaan houden zoals ik dat ook bij Engelse boeken heb.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>