Dansen op school

Hallo lezers,

De vorige keer heb ik jullie verteld over dansen, deze keer doe ik dat weer. Op school met gym zijn we nu ook aan het dansen, dat vind ik heel erg leuk. We moesten eerst groepjes maken en dan een liedje en een dansje maken en uitkiezen. Omdat ik zoveel dans heb ik het meeste gemaakt, maar ik vind wel dat iedereen wel een klein stukje moet maken. Dat heb ik ze ook gezegd en gelukkig waren ze het er mee eens.

Ik zit in het groepje met 5 andere meisjes waarvan er een daarvan ook op dansen zit, maar die doet het nog niet zo lang. Als alles af is maken we er een filmpje van en dan ga ik proberen om hem in een van mijn blogs te laten zien.

Ik vind het heel leuk dat ik met school mag dansen en ik hoop dat we het nog vaker mogen doen!

Dansen

Hallo,

Ik zit op dansen in de kunstlinie, de komende tijd wil ik daar meer over vertellen. Ik dans drie uur in de week, 2 uur streetdance en 1 uur jazz.

Zondag 11 Maart 2012 had ik een optreden in de Glasbak, dat is een gebouw in muziekwijk. Het optreden was leuk en gezellig. Het was allleen wel veel wachten, in de hitte.

Het volgende optreden is 3/4 Juni. Dat  is voor kinderen met kanker (een soort van goeddoel optreden). Het lijkt me leuk om te doen.

 

Fietsen

Beste lezers,

Als ik naar school fiets dan zijn er drie wegen die ik kan fietsen. De derde weg gebruikte ik veel toen het sneeuwde. Ik gebruikte die weg omdat de andere twee toen heel glad waren. Maar nu gebruik ik hem niet meer omdat die langer duren. Ik vond het wel leuk hoor, die sneeuw (leuk sneeuwballen gooien en schaatsen) maar ik ben wel blij dat het weg is. Want wat was het toch koud!!!

Als het niet koud is (dus in de herfst, lente en zomer) moeten wij met gym op school fietsen naar het Fanny blankers koen park. Nu in de winter hadden ze een ijsbaan gemaakt en mochten wij daar schaatsen. Dat was heel leuk. Over het Fanny blankers koen park, die weg is niet altijd even leuk om te fietsen. Er was namelijk een keer toen kinderen uit mijn klas daar heen fietsten een enge man die tegen hun ging schreeuwe en alles zodat ze een hele om weg moesten maken en de hele gym les misten.

Ik wou jullie ook nog even vertellen over mijn andere blog. Dit is de site: www.hpblogs.nl/florine99/ . Mijn tweede blog gaat over boeken die ik zal aan bevelen of afraden. Ik beloof dat ik eerlijk zal zijn!!! :D :D :D

Dit was alweer mijn vierde berichtje!!! Ik hoop dat jullie blijven komen op mijn blog!

Schaatsen en kou

Brrrrrr. wat is het toch koud buiten!!!

Jij hebt vast ook al op het ijs gestaan. Ik heb dat ook gedaan. Bij ons in de buurt hebben ze het ijs goed gemaakt door het sneeuw en alles eraf te halen.

De elfstedentocht, iedereen heeft het er over. Jammer dat hij waarschijnlijk niet door gaat. Ik zelf heb nog nooit een elfstedentocht meegemaakt want de laaste was in 1997 en ik ben geboren in 1999. Vandaag hadden we er nieuwsbegrip over.

Ik ben opzich wel blij dat het warmer gaat worden. Ik kijk nu al uit naar de zomer.

Veel groetjes van Florine

PS : Dit was Berichtje drie!!! :D :D :D

Helenparkhurst

Hallo iedereen,

 

Zoals ik al zei zit ik op het Helenparkhurst. Op het Helenparkhurst hebben we soms leuke uitjes en activiteiten. Nu zijn we bezig met het project Food For Fun. Dat gaat over gezond eten. De winnaar mag met de hele klas samen met de mentoren uiteten in het Jamie Oliver restaurant in Amsterdam. Je begrijpt wel dat wij willen winnen. Vanmiddag gaan wij in plaats van gym schaatsen. Vrijdag is het een zogenaamde warme truien dag. We moeten ons dan allemaal dan warm aankleden want dan gaat de verwarming uit. Ik heb dus echt geen zin in vrijdag.

Dit was mijn tweede berichtje!!!

Hallo iedereen!

Hallo iedereen en welkom op mijn blog!!!

Dit is mijn eerste bericht op mijn blog. Ik ga op mijn blog allemaal berichten posten over de stad waar ik woon : Almere in Flevoland. Ik woon daar in een rijtjes huis. Ik vind Almere een leuke stad om te wonen want er zijn veel kinderen en het is een nieuwe stad. Ik woon dicht bij mijn school het Helenparkhurst, ik zit daar in de eerste klas. En ik woon ook dicht bij de stad. In die stad is er ook een groot gebouw op het water:De kunstlinie. Ik zit daar op dansen en ik dans daar twee keer in de week. Almere is een leuke plek en ik beveel het jullie zeker aan om er ook in te gaan wonen.

Veel groetjes Florine