Latino King – Bibi Dumon Tak & Castel

Latino King.

Latino King is een boek dat mij tot nu toe het meest is bij gebleven. De manier waarop het geschreven is vind ik persoonlijk heel goed. Vooral dat het gebasseerd is op een waargebeurd verhaal en dat er bepaalde elementen in het boek zijn die precies hetzelfde zijn als het waargebeurde verhaal zoals de brief die Castel aan zijn moeder schrijft en werkelijk had verstuurd. De vele gebeurtenissen in het boek maken het verhaal zo spannend dat het je helemaal in zijn greep houd.

Het boek heeft mij zo gepakt dat ik na het lezen van het boek een foto van de hoofdpersoon Castel ben gaan zoeken om een beter beeld van hem te krijgen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>