Sonny Boy.

Sonny boy is erg mooi verteld. Omdat ik zelf ook uit Suriname kom is het bijna onvoorstelbaar dat het vroeger er zo aan toe ging. Waarom kon men niet accepteren dat een blanke vrouw verliefd was op een donkere man. Waarom moesten mensen tijdens de oorlog erlkaar zo wreed verraden? De vrouw was weggelopen bij haar gezin omdat zij verliefd was op Waldemar. Het kindje dat daaruit is voortgekomen was Waldy. Waldy werd op gegeven moment afgezet op een boerderij om hier onder te duiken voor de nazi. Het leven van Waldy was erg zwaar maar niet zo zwaar als de ouders van Waldy die werden opgepakt door het weghouden van Joden in hun huis. Het leven op het concentratiekamp was zwaar en dat heeft de schrijfster heel mooi weten te brengen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>