Echte mannen eten geen kaas.

Een mening geven over dit boek is zo moeilijk. Ik heb dit boek binnen 2 dagen uit gelezen door de heftigheid en het medeleven met het meisje. Maar hoe moet je erover nadenken als je hoort dat zij misschien alles heeft gelogen? of grote delen ervan? wat is waar en wat niet?

Mijn mening over dit boek is moeilijk te pijlen maar voordat ik wist dat het misschien gelogen was vond ik het een top boek, het gaf zo een goeie kijk op het leven van een meisje dat wordt vastgehouden dor loverboys. Vooral omdat ik de leeftijd had van een meisje dat ook hierdoor beinvloed kon worden. Het is nu zo makkelijk om meisjes voor je te winnen. Maar dit vond ik best een goed boek, los van dat het misschien gelogen was.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>