Donderdag 4 juli

Jordanië 4 juli

We stonden rond 6:40 op. We moesten om 7:30 klaar zijn met ontbijt etc., omdat we zo vroeg mogelijk wouden vertrekken om op tijd bij Petra te komen. In de bus was het feest. Er werd muziek opgezet en iedereen ging staan, zingen, klappen en gewoon feesten. Halverwege zijn we ergens gestopt om wat snacks te kopen. Na de ongeveer drie uur lange reis in een feestbus waren we aangekomen bij Petra. We gingen eerst even wachten op een pleintje om de aankoop van de kaarten te regelen enzovoort. Er was wel een souvenirwinkeltje op het pleintje en sommigen hebben wat gekocht.
Er was eerst een wandeling van ~30 minuten, de helft alleen in de zon en de andere helft tussen de rotsen in de vallei vòòr Petra. Je kon ook op een paard naar beneden rijden, maar dat mochten alleen de supervisors, omdat het gevaarlijk was. Dan kwamen we uit bij de reusachtige ingang van de stad. Er werden foto’s gemaakt en we wachtten daar even voor er een groepsfoto werd gemaakt. Het was erg leuk om Petra echt te zien, maar het was een teleurstelling dat ze niemand naar binnen lieten. We zijn bij de ingang gekomen, even daar gebleven en toen weer teruggelopen. Bij de tweede tocht terug was iedereen redelijk moe en begonnen we de hitte van de zon echt te voelen. We gingen terug in de bus en werden naar en restaurant gebracht. Daar bleven we een tijdje en hebben we veel lol gehad met de andere delegaties en meer vrienden gemaakt. Dan kwam weer de reis terug. Deze keer was iedereen erg moe en hadden ze de energie niet om te zingen en feesten in de bus. We waren wat later op schema en kwamen laat ‘s avonds terug. We hebben de finishing touches gemaakt op onze presentatie voor morgen.
Leuke uitsmijter…

1 reactie op “Donderdag 4 juli

  1. Weer een leuk verslag van zo te lezen een mooie dag. Wat maken jullie een hoop gave dingen mee. We kijken iedere dag uit naar jullie leuke verslagen in dit blog. Veel plezier nog.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>