Bezonken rood

Het verhaal gaat over de schrijver zelf die terecht kwam in de zogeheten “Jappenkampen”. Doordat de schrijver al op jonge leeftijd terecht kwam in een kamp werd hij al jong meedogenloos en egoistisch, maar hier zal hij later niks meer van weten door zijn jonge leeftijd. De traumatische gevolgen zijn pas op te merken na de oorlog en nadat hij heeft gezeten in de kampen. Dit is te zien omdat hij in het begin vele aanvallen kreeg met als oorzaak de kampen. Hij werd hier bang van en begon zichzelf niet meer te herkennen, hij begon een ander persoon te worden. Vanwege de ik-situatie in het boek heeft het boek een nog zieligere sfeer.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>