Warenar

Dit boek heb ik gekozen omdat ik om verscheidene sites heb gelezen dat het een goed boek is, zoals van der vos reynaerde gaat ook dit boek over gierigheid. Het gaat over een man met veel geld, maar alsnog heel gierig is waardoor hij achterdochtig wordt en anderen niet vertrouwd. De man (genaamd warenar) zal, ondanks de hoeveelheid geld, nooit genoeg hebben en alleen maar meer willen. Warenar is een oud miezerig man en totaal niet gelukkig. De schrijfstijl van het boek was zeer opvallen, het leek alsof het rijmpjes waren maar dat stond niet in de weg van het verhaal, het maakte het zelfs een stukje leuker. Het was een komische boek met veel oorzaak-gevolg momenten waarin de schrijver soms een beetje te lang mee doorging waardoor de pret er van af ging.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>