persoonlijk verslag

Een middag bij het paard

mijn nichtje verzorgt een paard en rijdt er ook op.
mijn broer was 3 drie dagen bij haar en ze gingen elke dag naar het paard om op te rijden

Vandaag ben ik bij het paard van mijn nicht geweest met mijn vader en mijn broer. We moesten eerst op de fiets naar boerderij. dat was was veel erger dan het lijkt omdat ik had een veel te laag zadel. We kwamen aan op de boerderij en gingen een stal binnen vol met paarden. Sommige¬†paarden wilden aandacht en bonkte keihard tegen de stal wanden. Dat was echt schrikken en toen dacht ik ‘wat gebeurt er’. daarna zijn we naar het paard van mijn nicht geweest en mijn nicht maakte haar klaar om te rijden. heel veel werk zeg. We gingen we naar een grote zandbak en ze begon te rijen op het paard. het rook er naar¬†koeienmest. Na een paar rondjes vond ik het al een beetje saai worden dus ik ben maar een beetje gaan fietsen. Toen ik en mijn terugkwamen hoorden we dat mijn broer van het paard gevallen was. mijn nichtje zij nog tegen mijn vader ‘ik dacht dat je heel boos zou werden gelukkig was het niet heel erg en is hij er weer op gaan zitten. Daarna gingen mijn broer en mijn nichtje het werk afmaken en ging ik met mijn vader naar huis.

ik vond dit middag wel leuk omdat we waren bij het paard
toen ik na huis fietsten dacht ik ‘hij zou het met ze gaan’

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.