Het Gouden ei- Tim Krabbe

Titel: Het gouden ei

Schrijver:  Tim krabbe

Verhaal

op een dag raakt Rex Hofman  Saskia Ehlvest  kwijt. ze zou drinken halen , maar kwam niet terug.Raymond Lermone is de dader. Hij heeft ooit een helde daad verricht en wil zijn leven in balans brengen door iets slechts te doen. Hij heeft er toen voor gekozen om iemand te onvtoeren. Hij was op precies dezelfde avond als Rex en Saskia aanwezig op het pompstation. Raymond zag Saskia en heeft haar ontvoerd om zijn balans terug te vinden.Rex leeft in verdriet. Zijn verhaal staat in kranten, op internet en nog veel meer. Hij zoekt Saskia 8 jaar later nogsteeds. Wij weten wat er met Saskia is gebeurt maar Rex niet. Op een dag staat Raymond voor de deur van Rex. Hij wil vertellen wat er is gebeurd als Rex hetzelfde ondergaat als Saskia.

Je word in het verhaal meegetrokken door emoties. De schrijver laat je voelen wat Rex voeld en zo leef je goed met hem mee. Saskia verdwijnt gelijk in het begin van het boek. Er zijn dus veel raadsels. Het is ook een verdrietig boek , omdat Rex veel droevige emoties toont. Het boek was best wel moeilijk te lezen. Dat komt doordat er steeds raadsels zijn en je het niet snapt en dan pas als je doorleest begrijpt je het. Het taalgebruik is gewoon goed. Het boek is een aanrader voor als je van spannende boeken houd!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>