Het leven is vurrukkulluk – Remco campert

 Titel : Het leven is vurrukkulluk

Schrijver : Remco campert

Verhaal
Het leven is verrukkulluk gaat over een paar jonge mensen die in de stad Amsterdam een woning hebben. Ze heten Mees, Boelie en Panda. Samen beleven zij de beste dag van hun leven. Dit boek gaat over die ene dag. Het begint met panda die zegt dat het leven verrukkulluk is. Deze jongens zijn dan nog samen , maar later in het verhaal gaan ze hun eigen weg.

Ik heb ervoor gekozen om dit boek te lezen, omdat we het gratis mee kregen van onze meester op nationale lees dag. Iedereen pakte een boek en mijn moeder zei me thuis dat het een leuk boek was en dat ik het moest lezen. Toen ben ik maar begonnen met lezen. Ik vond het alleen niet zo leuk en het hield niet echt mijn aandacht. Voor mijn gevoel waren de hoofdstukken nog al lang, maar dat kan ook komen door het lezen van boeken met kortere hoofdtukken. In het boek wordt er veel nadruk gelegd op drugs, seks en alcohol maar ook criminaliteit alsof alleen hiermee het leven verrukkelijk is. Het taalgebruik was best wel irriterend, omdat woorden niet helemaal goed gespeld werden als in het algemeen beschaafd nederlands moet. Ze schreven bijvoorbeeld een paar kleine woorden met meet klinkers of dubbele mede klinkers. Het boek houd niet echt je aandacht en dus lees je het niet vlot uit. Ik raad het boek dus niet aan , omdat het niet echt te lezen valt. Als je het leest denk je van dit is helemaal niet zo leuk , ik ga liever wat anders doen.

1 reactie op “Het leven is vurrukkulluk – Remco campert

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>