De passievrucht – Glastra van loon

Titel : De Passievrucht

Schrijver : Glastra van loon

Verhaal
Het verhaal van het boek De passie vrucht gaat over een aardige man genaamd Armin.Armin en zijn vriendin willen al te graag een kind. Ze gaan daarvoor naar het zieken huis om te onderzoeken of dit bij hun mogelijk is. De dokter verteld helaas geen goed nieuws. Wat Armin eigenlijk helemaal niet verwacht had. De dokter verteld hem dat Armin zijn hele leven al ontvruchtbaar is, maar dit kan helemaal niet want Armin heeft een zoon genaamd Bo. De dokter verteld dat dit niet kan en dat Bo onmogelijk zijn zoon is. Armin wilt weten wie de vader dan wel is, maar hij kan het niet vragen aan Bo , want die weet het natuurlijk niet. Zij dachten allebei dat ze vader en zoon waren. De moeder van Bo is helaas dood en dus kan haar ook niks gevraagd worden. Armin gaat met zijn vriendin op zoek naar de vader van Bo. Hij moet het weten vind hij.

Dit was een goed en boeiend boek. Doordat je net als Armin schrikt vanwege het feit dat Bo zijn echte kind niet is.Ontstaat de vraag ” wie is het dan wel?” Doordat je zo met Armin mee leeft moet je dit weten. Hierdoor is het een goed boek. je wilt blijven lezen en bij elke aanwijzing voel je dat je een stukje dichterbij komt. De gevoelens komen ook door het feit dat Armin maar over zijn zogenaamde zoon bleef praten. Hij vertelde dat hij als zogenaamde ader Bo allemaal dingetjes over het leven heeft geleerd en dat hij er trotst op was. Het is een steek in zijn hart om te weten dat hij de echte vader niet is. Dit versterkt het verhaal ook. Doordat hij steeds zelf medelijden maakt ga je het zielig vinden en gun je hem dat hij erachter komt wie de vader van Bo is.Het boek is in een niet-chronologische volgorde geschreven. in het verhaal komen steeds flashbacks voor. Samengevat is het een goed boek , echt een aanrader!

2 reacties op “De passievrucht – Glastra van loon

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>