Mijn leesautobiografie

Hoeveel lees ik?

Ik denk dat ik relatief normaal lees. Ik lees niet enorm veel, maar nooit boeken lezen zit er ook zeker niet in! Vooral in de vakantie neem ik wel een stuk of 6 boeken mee, aangezien ik het door school, werk, sport etc. thuis vaak niet zo snel doe. Dan besteed ik mijn vrije tijd liever aan andere dingen.

Van welke boeken hou ik?
Van die zoetsappige romans, hmm nee dat is niks voor mij. Je maakt mij dan eerder blij met een spannend boek, het liefst met veel misdaad en vragen zonder antwoorden. Ook vind ik boeken in de psychologische richting zo af en toe wel leuk, voor de afwisseling. Momenteel lees ik het boek ‘password’ van Mirjam Mous, dit is typisch zo’n spannend boek.

Hoe leuk vind ik lezen?
Ik ben gek op lezen, ik doe het dan ook eigenlijk veel te weinig. Als ik eenmaal aan een boek begin, wil ik het dan ook in een keer uitlezen.

Mijn niveau.
In de les hebben wij een test gedaan, waarin je je leesniveau kon bepalen. Mijn score kwam uit op niveau 3. Welk boek zou ik hiervoor graag willen lezen? Ik wil graag toch beginnen met een boek op niveau 3. In de klas kwam de docent met een boek dat ‘de donkere kamer van Damokles’ heet. Na een korte samenvatting was ik gelijk ge├»nteresseerd in het boek en besloot ik het te lezen. Ik heb het geleend van school.

 

 

 

 

 

2 reacties op “Mijn leesautobiografie

  1. dag
    Je hebt nu een boek gekozen. Probeer binnenkort een langer lijstje maken met meer boeken. Ik kan je helpen.
    Wanneer denk je dat je je eerste recensie op je blog publiceert?

    • Hallo Jeroen,
      Ik denk dat ik eind volgende week mijn eerste recensie publiceer. Ik ga de aankomende week werken aan een lijstje met meerdere boeken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>