Leesautobiografie

Hallo,

Mijn naam is Jeroen. Ik vind lezen niet zo leuk en besteed er ook weinig tijd aan. Ik ben blijven zitten in de 4e en heb daarom toen al 4 boeken gelezen maar alleen omdat het moest. Als ik boeken moet lezen dan lees ik het liefst over misdaad en/of spanning

Jeroen

2 reacties op “Leesautobiografie

  1. Ik vind het een erg leuk en boeiende leesautobiografie. Maak hem de volgende keer alleen wat langer! Zo kan het publiek meer van jou talent genieten.
    Voor de rest is het top!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>