Deel 1

Deel 1 gaat over

Karim en karima die de brief hebben gekregen en waarin staat dat hun vader naar¬†Marokko komt. Ze wachten hem op bij de heuvel bij het dorpje waar ze wonen. dan zien ze hun vader in de verte komen. Karim rent naar de kar en Karima loopt er rustig naartoe. dan staan ze voor de kar, hun vader kijkt hun eerst raar aan, maar dan ziet hij dat het zijn kinderen zijn.¬†dan brengt hun vader hun met de kar naar huis. Hadou (de vader van Karim en Karima) heeft cadeau’s bij zich, Karim is nieuwsgierig en kijkt heel voorzichtig in de tas. zijn vader schreeuwt tegen hem dat ie niet in de tas mag kijken en slaat hem. dan komen ze thuis aan en hun moeder omhelst hun vader. dan gaan ze naar binnen en is er een groot feest. als het feest bijna is afgelopen deelt hadou de cadeautjes uit. dan gaan ze naar de grote stad Souk el khammis om een huis te zoeken en kleding. dan vinden ze een huis en gaan ze er naar verhuizen.

Vragen

1 hoe ziet het huis eruit waar ze in gaan wonen?

2 hoe ziet hun vader eruit?

3 waarom verhuizen ze naar de grote stad?

4 waarom doet hun vader zo gemeen tegen Karim?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>