Mijn persoonlijk verslag

Op 27 juli zijn we met de hele familie op vakantie gegaan naar het vakantiepark het Eibernest. Mijn ouders hebben dat jaar een nieuwe caravan gekocht, met voortent,  er kunnen zes personen in slapen + 2 tenten voor buiten om in te slapen.

We zijn met de auto vertrokken naar Gelderland waar het Eibernest is. Nadat we zijn aangekomen op de camping zijn mijn ouders samen de caravan gaan opzetten. Mijn 2 broertjes, mijn zus en ik zijn de camping gaan verkennen. Er waren best veel velden met caravans en er was ook nog een zwembad en een café waar allemaal spelletjes werden gedaan.

De 2e dag was er noodweer met regen en onweer. Wat we niet wisten was dat de tent overstroomde waar ik en mijn zus in sliepen. De tent was bijna helemaal weggespoeld. Al mijn spullen lagen in dezelfde tent. Gelukkig waren mijn jas, mijn schoenen en mijn kleding niet zo nat, maar mijn bed was wel helemaal nat. Gelukkig was er een aardige vrouw, de schoonmoeder van de campingbeheerder, die alle beddengoed wou drogen. We hadden nog een reservetent bij ons, waar mijn zus en ik in konden slapen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>