Mijn beoordeling een brief uit hollanda

Ik vind het boek een saai boek, want er gebeurt helemaal niks spannends in en het gaat alleen over het leven van de tweeling.

2 reacties op “Mijn beoordeling een brief uit hollanda

  1. Helemaal mee eens ;-) Inderdaad het is een saai boek want er gebeurt echt niks in het boek…. eigenlijk gewoon een ‘Reality Boek’ zoals het in het echte leven zou gaan als je daar woont…. Maar dan hebben hun wel een saai leven………….

    • ik vind het boek heel leuk maar ja er zijn mensen die het boek natuurlijk niet snappen ik ben marokkkaans en ik vind het wel grappig met al die marokkaanse woorden erin ik vind het wel jammer dat er na brief uit hollanda en zoon van de souk geen
      derde boek is

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>