3/4 Boy 7

Hallo,

De spanning bouwt nu steeds meer op, en we komen ook steeds meer te weten over wat Sam allemaal heeft meegemaakt. Hij had in zijn rugzak een Notitieboekje gevonden, waar hij zelf allemaal dingen in had geschreven. Zo kwam hij steeds meer te weten. Er staat bijvoorbeeld in hoe hij is ontsnapt uit het gebouw van CooperationX en wat er allemaal gebeurde binnen CooperationX.

Ik denk dat Sam zicht toch schuldig voelde dat hij er buiten was gekomen maar dat er nog meerdere boy’s opgesloten waren in het gebouw van CooperationX. Hij moet natuurlijk wel oppassen als hij de andere boy’s wilt helpen of misschien wel te redden. De mensen van CooperationX zijn natuurlijk niet blij dat hij weg is en ze zijn daarom natuurlijk ook naar hem opzoek.

De hamvraag is:
Neemt hij het risico om de andere boy’s te helpen?

Ik ga weer snel verder lezen…
Het wordt nu wel heel erg spannend..!
Doei….!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>