4/4 Boy 7

Hallo,

De spanning bouwt nu helemaal op, en er komt ook steeds meer duidelijkheid.
Lara ( het meisje die hij vertrouwde) bleek ook in het complot te zitten en kwam met een grote man binnen lopen. Sam schrok en probeerde Lara nog om te praten, toen zij aan het praten waren begon de man ineens te bellen. Hij liet het gebouw van CooperationX over 90 minuten precies ontploffen. Sam was het zat, en rende met alle kracht zo snel mogenlijk naar het gebouw. Tijdens het rennen pakte hij een mes, en sneed de chip uit zijn oor. Toen hij net bij het gebouw aan kwam, ontplofte het.  Voor Sam was de schrik en de pijn te veel en hij viel flouw. Als hij eenmaal bij komt, krijgt hij goed nieuws te horen. De politie had het gebouw al ontruimd en de medewerkers van CooperationX waren opgepakt.

Mijn menig van het boek:
Ik vond het een leuk boek, en heb er van genoten om het te lezen.
Dit boek is zeker een aanrader omdat het spannend blijft en je niet wilt stoppen met lezen omdat je antwoord wilt hebben op je vragen. Je leest er dus makkelijk doorheen.

Dit was het dan..! Het einde van een spannend boek dat geschreven is door Mirjam Mous.
Ik hoop dat jullie hebben genoten van mij blog,                                                                             Ik heb er  in ieder geval wel van genoten om het te doen!

Veel lees plezier..!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>