Karel ende elegast

Ik vond het jammer dat de hoofdpersoon niet echt veel karakter toonde door zijn keuzes steeds maar aan God over te laten, maar dat gebeurt al snel in een Middeleeuws verhaal zeker waarin dit moraal geldt. Ik vond wel dat het verhaal goed in elkaar stak en dat er zekere spanning in zat tijdens het stelen. En rekening houdend met het feit dat dit verhaal met overwegend religieuze intenties is geschreven en niet het doel heeft om mensen te amuseren vind ik het zeker zo slecht nog niet.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>