Schuld

Dit boek gaat over een meisje Zoë die paranomaal begaaft is en voorspellingen en dode mensen kan zien. De schrijfster is Simone Van Der Vlucht.

Samenvatting:

De 13-jarige Zoë is in de zomervakantie verhuisd omdat haar ouders zijn geschijden. Ze gaat nu naar een nieuwe school. Haar nieuwe klasgenootjes weten nog niets over Zoë en haar paranormale gave. Zoë ziet mensen die overleden zijn en ziet beelden van de toekomst. Haar beste vriendin Evi is overleden, nadat Zoë voorspeld had dat haar iets zou overkomen wou haar vriendin niet luisteren. Zoë voelt zich schuldig, omdat ze wat had kunnen doen. Zoë krijgt een droom over een klasgenootje die in het ziekehuis om hulp vroeg. Zoë weet niet wat ze moet doen en als ze ziet dat ze vaker weg van school is moet zoë iets doen. Zoë probeerd haar te waarschuwen, maar of dat lukt?

Mening:

Ik vind het een spannend en goed boek. Ik geef het een 8.7 omdat het een goed boek is waar je helemaal in mee leeft en je niet weet hoe het af loopt..

Vlinders

Ik heb het boek Vlinders gelezen het is een erg spannend boek, vooral als je van paranormale verhalen houdt. de schrijfster is Simone Van Der Vlugt.

samenvatting:

Het boek gaat over zoë het is een meisje met paranomalen gave, omdat ze net de draai op haat nieuwe school heeft gevonden verteld ze nog niemand over haar gaven. Op een dag word haar aandacht getrokken door een knappe blonde jongen die lief naar haar lacht. Later komt ze er achter dat de jongen is dood getrapt op het schoolplein door een stel jongens. Niemand is er ooit achter gekomen wie de daders zijn, er is iemand die het gevecht heeft gefilmd zou zoë er achter kunnen komen wie het filmpje heeft gemaakt en wie de daders zijn ? en hoe is het met zoë’s moeder zou zij ooit over haar verdriet heen kunnen komen ?

Mening:

mijn mening is dat het een heel spannend verhaal is en echt een boek is dat je uit moet lezen als je er aan begint. ik geef het boek een 9.3 omdat het echt een heel goed boek is, je moet alleen wel van paranormale boeken houden.