Schuld

Dit boek gaat over een meisje Zoë die paranomaal begaaft is en voorspellingen en dode mensen kan zien. De schrijfster is Simone Van Der Vlucht.

Samenvatting:

De 13-jarige Zoë is in de zomervakantie verhuisd omdat haar ouders zijn geschijden. Ze gaat nu naar een nieuwe school. Haar nieuwe klasgenootjes weten nog niets over Zoë en haar paranormale gave. Zoë ziet mensen die overleden zijn en ziet beelden van de toekomst. Haar beste vriendin Evi is overleden, nadat Zoë voorspeld had dat haar iets zou overkomen wou haar vriendin niet luisteren. Zoë voelt zich schuldig, omdat ze wat had kunnen doen. Zoë krijgt een droom over een klasgenootje die in het ziekehuis om hulp vroeg. Zoë weet niet wat ze moet doen en als ze ziet dat ze vaker weg van school is moet zoë iets doen. Zoë probeerd haar te waarschuwen, maar of dat lukt?

Mening:

Ik vind het een spannend en goed boek. Ik geef het een 8.7 omdat het een goed boek is waar je helemaal in mee leeft en je niet weet hoe het af loopt..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>