Leesautobiografie

Ik ga jullie eerst vertellen wat vroeger vond van lezen en wat  ik nu vind van lezen. Toen ik op de basisschool zat hield ik heel erg veel van lezen vooral van de boeken van de schrijfster Carry Slee. Ik las niet alleen op school , maar ook thuis. Ik haalde ook altijd hele goede cijfers voor mijn boekverslagen , omdat ik alles over de boeken wist en het ook heel leuk vond om die boekverslagen te maken.

Toen ik naar de middelbare school ging begon mijn leesmotivatie steeds achteruit te gaan. Door mijn huiswerk ging ik steeds minder boeken lezen thuis. Daarvoor hoefde ik niets te doen aan school thuis, maar toen ik naar de middelbare school ging had ik veel dingen te doen en had ik geen tijd meer om boeken te lezen. Ik lees nu eigenlijk meer omdat het moet en niet omdat ik het leuk vind.

Ik lees meestal psychische romans. De onderwerpen die in die boeken komen spreken mij het meest aan.

Vorig jaar was ik begonnen met niveau 3 aan het einde van het jaar begon ik ook boeken van niveau 4 te lezen.

 

1 reactie op “Leesautobiografie

  1. dank je Kazin
    zoek eens op lezen voor de lijst boeken met de tag Psychologische roman en praat dan even met mij zodat ik je kan helpen kiezen.
    wat is je leesniveau nu ?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>