Een hart van steen

Ik was opzoek naar een boek met diepgang met een bijzonder verhaal. Jeroen tipte dit boek aan mij en ik ben blij dat hij dat deed.

Een hart van steen gaat over Ellen van Bemmel. Het boek neemt je mee naar de tragische gebeurtenissen die hebben afgespeeld in haar leven. Meer details over de inhoud ga ik niet geven, dan ervaar je het boek namelijk op een totaal andere manier als je het zelf gaat lezen. Er is namelijk een grote plottwist.

Ik vond dit een mooi, maar ook heftig boek om te lezen. Ik geef de voorkeur aan boeken die niet een standaard of simpel verhaal vertellen maar dit boek was intens. Zelfs na het lezen hield ik er een verdrietig gevoel aan over. Tegelijkertijd wilde ik doorlezen, omdat ik erachter wilde komen wat er nou precies allemaal was gebeurd. In het boek zijn flashbacks verwerkt van onder andere Ellen’s jeugd. Dit maakt het lezen nog spannender. Het verhaal laat je meerdere keren nadenken over situaties, vaak met ongeloof. Ook dit boek bevat weer psychische ‘problemen’. Welke precies ga ik niet vertellen, maar het is totaal iets anders dan UP of Rituelen.

Dit boek is een aanrader als je ‘zin’ hebt om een heftig verhaal te lezen die op een bijzonder mooie manier is opgeschreven.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>