Leesautobiografie

Hey,

Ik ben Kelvin Versteegt en dit is mijn leesautobiografie.

Ik hou niet echt van lezen dus op ‘De Davinci Code’, ‘Bernini mystery’ en wat stripboeken na heb ik alleen een paar boeken voor school gelezen. De boeken die ik moest lezen voor school waren wel leuk maar niet zo leuk dat ik andere boeken ben gaan lezen. De enige boeken die ik kan herineren of gedaan heb voor school zijn ‘Duister’ van David Almond en ‘Boy 7′ van Mirjam Mous. Daarnaast heb ik dus ook nog ‘De Davinci Code’ enĀ ’Bernini mystery’ gelezen van Dan Brown. Allebei zijn tegenwoordig verfilmd en ik vind dat ze veel te veel weglaten in de films.

Geplaatst in Geen categorie | 4 Reacties

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.

Geplaatst in Geen categorie | 1 reactie