Zomerhitte

Zomerhitte gaat over een fotograaf op een Waddeneiland, hier ontmoet hij Kathleen, een jonge vrouw. Ook ontmoet hij Federici, samen met hem volgen ze de ontmoetingen tussen Kathleen en een oude man. Hij komt er achter dat ze verzeild is geraakt in een drugsbende.  Dit doordat hij getuige is van een drugshandel met de oude man, Kathleen en een jonge man. De jonge man verstopt de rugzak met drugs als de Rijkspolitie is aangekomen. De fotograaf (die dus alles heeft gezien) verstopt de rugzak op een andere, betere plek. Een dag later heeft de jonge man het huis van de fotograaf vernield en dwingt hem hem mee te nemen naar de plaats van de rugzak. Eenmaal daar aangekomen vermoordt de fotograaf de jonge man. Even later heeft de oude man zelfmoord gepleegd voor de ogen van Kathleen. De fotograaf en Kathleen besluiten samen te vertrekken naar Frankrijk.

Ik vond dit boek een beetje vreemd, er zitten veel seksscenes in die ik niet vind passen bij het verhaal, ik denk dat het meer bladzijde vulling is. De structuur is wel fijn om te lezen, zo verplaats je je goed in de hoofdpersoon. Het verhaal op zich is wel grappig maar zonder de nutteloze stukken zou het veel beter zijn.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>