Nam Kee

Nam Kee gaat over Berry en Thera, ze hebben een relatie, Berry vertelt in het boek veel over zijn leven, hij liegt veel, zo gaan Berry en Thera veel naar het restaurant Nam Kee en eten ze oesters, terwijl Berry dit helemaal niet lust. Daarnaast vertelt Berry dat hij nog op school zit terwijl dit niet zo is en liegt hij over de dood van zijn vader. Berry vindt het niet leuk dat hij liegt en gaat hierdoor alleen maar meer liegen. Ik vind hem niet zo goed bezig, hij houdt zich vooral met drugs, drank en domme dingen bezig.

Het boek vond ik niet zo interessant, ik vind Berry geen leuke hoofdpersoon en kan me ook totaal niet in hem inleven. De gebeurtenissen vond ik ook niet leuk of spannend. Hij had meer bij zichzelf moeten blijven of hulp vragen aan vrienden of familie met de problemen die hij had.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>