Eliminatie

Eliminatie vertelt het verhaal van dwangmatige Eric de Mann, hij heeft een dochtertje Rebecca maar mag haar nooit zien. Hierdoor komt hij met een plan om de vaderschapsrechten te krijgen. Op een dag hoort hij echter dat de moeder van Rebecca met haar het land uit wil gaan dus Eric moet diezelfde avond handelen. Dit is alleen lastig omdat hij een soort gevecht met zichzelf heeft.

Ik vond dit boek best interessant, het is leuk om te zien hoeveel een vader voor zijn kind wil doen. Eric heeft het niet makkelijk met de moeder van zijn kind (ze liegt over het feit dat Eric de vader van Rebecca is en wil hem nooit meer zien) en andere vrouwen (zoals Marian, de vrouw met wie hij zijn plan in gedachten had, hij wilde de moeder van Rebecca en haar man vermoorden om vervolgens Rebecca mee te nemen en haar op te laten groeien bij hem en Marian). Daarnaast zitten zijn tics hem ook nog in de weg.
Het was fijn om het boek in een ik-perspectief te lezen, zo leer je Eric goed kennen en weet je wat er omgaat in zijn hoofd. Ookal is het soms lastig te begrijpen omdat hij veel flashbacks en gedachtes heeft.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>