Food for Fun

Het jaarlijks project voor alle eerste klassers waarin we de leerlingen een beetje willen leren gezonde keuzes op voedingsgebied te maken.

Het project bestaat uit de wekelijkse battles in de pauzes, waar dit jaar niet verplicht de mentor bij aanwezig hoeft te zijn. Wel levert het extra punten op als de klas een mentor/ docent mee laat battlelen.

Maandag 6 februari is in het daltonuur de sportieve aftrap waar we alle leerlingen graag willen zien. Informatie volgt via de site.

Het aanmelden voor de battles wordt gedaan door de Food Game Masters, dit zijn voor onze klas Cheyenne en Ilse. We besteden er ook aandacht aan. Er komt ook een leerlijn die we hiervoor kunnen gebruiken.

verdere info volgt ook op de website van HP, zo ook regelmatig een tussenstand.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>