vakoverstijgende reflectie

Aan het eind van periode 4 gaan we vakoverstijgend reflecteren, dat betekent dat je alle momenten waarop je in de vakles hebt gereflecteerd of die van betekenis zijn voor jou, gaat samenvoegen in een document. Jij mag dan aangeven wat je hebt geleerd of kan uitleggen hoe het gaat met je voortgang, je inzet, het samenwerken etc. Ook geef je aan wat je zelfadvies gaat worden (welk niveau denk je te halen en waarom?)

Ik wil dat op een ander manier gaan doen. We gaan een poster maken waarin je op jouw creatieve manier kan laten zien waar je nu staat. Ik zal aangeven op welke vaardigheden je zou kunnen letten deze periode.

De poster maken we met glogster. www.glogster.com. Je kunt hier digitaal een poster maken door zelf te tekenen, foto’s toe te voegen en dergelijke. De uiteindelijke poster moet duidelijk laten zien wat je hebt geleerd, hoe je er voor staat, eigenlijk de tekst zoals je die over jezelf in het verslag schrijft, maar dan verwoord met behulp van tekeningen, plaatjes, foto’s etc.

Maak dus in ieder geval een account aan!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>